ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Παράταση στη διάθεση των καρτών διαρκείας μέχρι τις 15/10

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παράταση στη διάθεση των διαρκείας.

Παναθηναϊκός: Παράταση στη διάθεση των καρτών διαρκείας μέχρι τις 15/10

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως παρατείνεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 μέχρι την Παρασκευή 15/10.

Με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του ΟΑΚΑ και να γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα αποκλειστικά προνόμια.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται με τους κάτωθι τρόπους:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
  • ΟΑΚΑ VIP Lounge, είσοδος από Θύρα 12, OAKA (άνωθεν της Θύρας VIP), τηλ. επικοινωνίας 214 402 2541 & 214 402 2539. (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00).
  • Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876 με χρέωση 0,96€/ λεπτό (Σταθερό), 1,09€/ λεπτό (Κινητό).

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...