ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέικον: «Αισθάνομαι καταπληκτικά – Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα»

Στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που όπως δήλωσε δεν έχει ξαναζήσει, στάθηκε ο Αμερικανός γκαρντ, μετά το τέλος της αναμέτρησης-θρίλερ που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό επί της Φενέρμπαχτσε.

Μέικον: «Αισθάνομαι καταπληκτικά - Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα»

Στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που όπως δήλωσε δεν έχει ξαναζήσει, στάθηκε ο Αμερικανός γκαρντ, μετά το τέλος της αναμέτρησης-θρίλερ που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό επί της Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ:

«Αισθάνομαι καταπληκτικά. Δεν νομίζω ότι έχω ζήσει μια τέτοια ατμόσφαιρα. Αυτή είναι η πρώτη φορά σε όλη μου τη ζωή. Νομίζω ότι το χρειαζόμασταν, ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή μας και μαζευόμαστε περισσότερο. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βασιστούμε σε αυτό. Μακάρι να μπορούσα να είχα ονειρευτεί αυτήν την ατμόσφαιρα, ήταν τρελό. Αυτοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχω δει ποτέ ήταν τρελό, ήταν εξωπραγματικό απόψε.

Η ενέργεια έπαιξε σημαντικό ρόλο και μας βοήθησε ο κόσμος σ’ αυτό. Παίξαμε επιθετικά στην άμυνα και μαζί με την επίθεση ήταν τα σημεία κλειδιά του παιχνιδιού. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και με βοηθούν οι συμπαίκτες μου σ’ αυτό, μου λένε να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Έβλεπα βίντεο για το πως ήταν γεμάτο το ΟΑΚΑ. Ο κόσμος είναι εξαιρετικός και μας έδωσε ενέργεια».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...