ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ ο Ρότζερς (Pics)

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είδε από κοντά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού. Είχε συνομιλία με Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ ο Ρότζερς (Pics)

Μια σπουδαία προσωπικότητα βρέθηκε στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Τζόνι Ρότζερς που κατέχει πλέον τη θέση του αντιπροέδρου των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, βρέθηκε στο γήπεδο, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα είχε συνομιλία με τους GM των «πρασίνων», Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Ο άλλοτε Αμερικανός φόργουορντ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Παναθηναϊκό (1999-2002) και έχει πανηγυρίσει δυο φορές την κατάκτηση της Ευρώπης με την «πράσινη» φανέλα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.