ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Είδε το Παναθηναϊκός – Φενέρ ο Λιόλιος (Pic)

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Είδε το Παναθηναϊκός - Φενέρ ο Λιόλιος (Pic)

Ο νέος επικεφαλής της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ήταν στις κερκίδες του κλειστού του ΟΑΚΑ, όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε, για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μαζί του ήταν οι Δήμος Ντικούδης (υπεύθυνος εθνικών ομάδων) και Ευθύμης Ρεντζιάς (υπεύθυνος διεθνών σχέσεων και πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό), αλλά και οι αντιπρόεδροι του ΝΒΑ, Χεσούς Μπουένο (Vice President NBA EME and MD NBA Spain) και Γιώργος Αϊβάζογλου (Vice President, Head of Fan Engagement & DTC).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.