ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ οι Σάρλια, Αϊτόρ και Βέλεθ (Pics)

Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ παρακολούθησαν, οι τρεις ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ οι Σάρλια, Αϊτόρ και Βέλεθ (Pics)

Στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων μετά το τέλος της προπόνησης, βρέθηκαν οι Ζβόνιμιρ Σάρλια, Φραν Βέλεθ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναθηναϊκού, απόλαυσαν την αναμέτρηση του μπασκετικού τμήματος κόντρα στη Φενέρ και όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα το χάρηκαν ιδιαίτερα.

Μάλιστα την παρουσία τους στο γήπεδο, την γνωστοποίησαν και οι ίδιοι με φωτογραφίες στα social media, ενώ κατά την αποχώρησή τους μετά το τέλος του ματς, έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο και κλήθηκαν να βγουν φωτογραφίες με φίλους της ομάδας, αλλά και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.535 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...