ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπίδης: «Ο κόσμος έδωσε τεράστια δυναμική – Χαιρόμαστε για τον Νέντο»

Για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και την δυναμική του Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Χαραλαμπίδης: «Ο κόσμος έδωσε τεράστια δυναμική - Χαιρόμαστε για τον Νέντο»

Για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και την δυναμική του Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη:

«Δείξαμε χαρακτήρα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Αν και δεν κερδίσαμε μέσω της άμυνάς μας που είναι το βασικό μας χαρακτηριστικό καταφέραμε να πάρουμε την νίκη που ήταν σημαντική για τον τομέα της ψυχολογίας. Η Φενέρ είχε δύο σημεία αναφοράς. Στην άμυνα είχαμε πρόβλημα στην περιφέρεια με τον Χένρι ενώ στο δεύτερο μέρος μπήκε η μπάλα μέσα με Πιέρ και Βέσελι. Δεν αντιδράσαμε, δεν λειτούργησε η τακτική μας. 

Χαίρομαι για τον Νέντο που επανήλθε μετά από τόσο καιρό. Είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της επιθετικής μας λειτουργίας. Επανέρχεται σιγά σιγά. Εμείς και με την Μονακό και με τον Άρη βγάλαμε ξεμαρκάριστα σουτ αλλά δεν τα βάλαμε. Επειδή το μπάσκετ όμως είναι άθλημα ψυχολογίας αν και σήμερα δεν βάλαμε πολλά τρίποντα με κάποιες βολές και άλλα σουτ πήραμε ώθηση. Ο κόσμος έδωσε τεράστια δυναμική. Μαζί με την εξοντωτική άμυνα θέλουμε να ξεκινήσουμε με αυτό εφαλτήριο για την συνέχεια».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...