ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στα δύσκολα σε θέλω…

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε ξανά ότι είναι εκεί. Δίπλα στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, δίπλα σε παίκτες, προπονητή και στους ανθρώπους που "τρέχουν" την ομάδα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Στα δύσκολα σε θέλω...

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε ξανά ότι είναι εκεί. Δίπλα στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, δίπλα σε παίκτες, προπονητή και στους ανθρώπους που “τρέχουν” την ομάδα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Το πρώτο μήνυμα εστάλη τις παραμονές του αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ, όταν οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλλιού βρέθηκαν στην προπόνηση και ντόπαραν ψυχολογικά τους παίκτες, μετά το κακό ξεκίνημα.

Χθες, ήταν απλώς η συνέχεια. Πάνω από 6000 φίλαθλοι (8000 είναι το όριο λόγω πανδημίας) βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πρώτο επίσημο ματς μετά το άνοιγμα των γηπέδων. Το σημαντικότερο όλων είναι η ενέργεια που έβγαλαν όλοι τους. Με φωνή, με πάθος, με ένταση αποτέλεσαν τον 6ο παίκτη του “τριφυλλιού”.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τη Θύρα 13 να δίνει τον ρυθμό και τον υπόλοιπο κόσμο να ακολουθεί, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν ώθηση και εξτρά boost προκειμένου να φτάσουν στη νίκη – ανατροπή. Μαζί τους και οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης που πρόσφατα έστειλαν μήνυμα ενότητας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού καταλαβαίνει τι συμβαίνει και ξέρει πως να φερθεί. Γνωρίζει τη δύσκολη κατάσταση, τις ευθύνες, αλλά και την τεράστια προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους με λίγα. Δίχως χρηματοδότηση και επί της ουσίας δίχως ιδιοκτησία ενεργή. Η ομάδα θα κάνει την προσπάθειά της να μείνει όρθια και οι φίλαθλοι θα είναι ξανά εκεί, αναγνωρίζοντας τη μάχη θα που θα δώσουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.