ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Την έγδυσαν για μια δοκιμασία: Πλάvα – φωτιά στο επεισόδιο του Big Brother (Vid)

Στα άκρα ο «Μεγάλος Αδερφός».

Την έγδυσαν για μια δοκιμασία: Πλάvα – φωτιά στο επεισόδιο του Big Brother (Vid)

Μιχάλης Ευριπιώτης και Μαρία Αλεξόγλου ήταν το τελευταίο ζευγάρι στη δοκιμασία της εβδομάδας στο σπίτι του «Big Brother» και η αποστολή τους ήταν να στραγγίξουν κάποια εξαρτήματα που φορούσαν, μέσα σε ένα μεγάλο δοχείο με νερό, με στόχο να ανέβει η στάθμη και κάποια στιγμή να βγάλουν από το δοχείο ένα μπαλάκι.

Το καπάκι του δοχείου είχε τρύπες μέσα από τις οποίες θα έβγαινε το μπαλάκι. Λίγο πριν τελειώσει ο διαθέσιμος χρόνος, οι δύο παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη δοκιμασία.

Στο διάστημα του αγώνα που έδωσαν, καθώς έπρεπε να βουτήξουν τα εξαρτήματά τους στο νερό της πισίνας για να τα στραγγίξουν στα δοχεία, η Μαρία Αλεξόγλου χάρισε σε σκηνοθέτη και  τηλεοπτικό κοινό λήψεις… απείρου κάλλους.

Άλλωστε, πρόκειται για μια πολύ γυμνασμένη κοπέλα που μαζί με την Ανχελίτα και τη Σαμάνθα θεωρούνται τα πιο εvτυπωσιακά κ0ρμιά του «Big Brother».

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE