ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο Οκάρο έδειξε γιατί ο Πρίφτης τον εμπιστεύτηκε

Θετική παρουσία του Αμερικανού, δικαιώνει την επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη.

Παναθηναϊκός: Ο Οκάρο έδειξε γιατί ο Πρίφτης τον εμπιστεύτηκε

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν από τους διακριθέντες στο παρκέ του ΟΑΚΑ, έστω και αν επισκιάστηκε η αγωνιστική του παρουσία από το μεγάλο ματς που πραγματοποίησε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

<span;>Πάλεψε και στις δύο πλευρές του παρκέ, ήταν επιβλητική η παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε, ενώ σημείωσε 12 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ. Με λίγα λόγια σε ματς που η Φενέρ υπερίσχυε στην γραμμή των ψηλών, ο Ουάιτ άγγιξε το double double.

Ο Αμερικανός σε κάθε του συμμετοχή  ως τώρα, δείχνει τους λόγους που ο Δημήτρης Πρίφτης τον επέλεξε για το ρόστερ της ομάδας, ενώ αν η ομάδα αρχίσει να ρολάρει, θα δείξει πως μπορεί να βοηθήσει σε μια θέση που η απώλεια του Μήτρογλου, δείχνει να έχει στοιχίσει.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα επόμενα ματς για την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει πιο σκληρές άμυνες και γραμμές ψηλών και εκεί θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα για το επίπεδο σκληράδας.

Αν μάλιστα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για Παναθηναϊκό, ο άπειρος στα γήπεδα της Euroleague και ο ενθουσιώδης ως τώρα Τζεχάιβ Φλόιντ, τότε ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να παίξει πιο σκληρή άμυνα, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να σκοράρει με εύκολο τρόπο, όπως έγινε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα κόντρα στη Φενέρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.