ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: “Βόμβα” με Πέργκελ!

Τεράστια κίνηση για την ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού μέσω της συνεισφοράς του "Σύλλογος πιο μεγάλος".

Παναθηναϊκός: “Βόμβα” με Πέργκελ!

Τεράστια κίνηση για την ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού μέσω της συνεισφοράς του “Σύλλογος πιο μεγάλος”.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Σάντρα Πέργκελ για το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.
Μια ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη για τη γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του «τριφυλλιού» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της την Ουγγαρέζα Σάντρα Πέργκελ, χάρη στη συνδρομή της καμπάνιας «Σύλλογος πιο Μεγάλος».Η 33χρονη αθλήτρια έχει πλούσιο βιογραφικό και αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΟ  να εκπληρώσει τους στόχους του. Συμμετείχε στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο καταλαμβάνοντας την 9η θέση στο ατομικό αλλά και στο ομαδικό.

Έχει μεγάλες επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθώς το έχει κατακτήσει το 2007 με την Εθνική Ουγγαρίας.Παράλληλα πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση το 2011 και το 2019 ενώ παράλληλα είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό στο Πανευρωπαϊκό του 2019.

Επ: «Ευγνώμων που θα παίξω στον Παναθηναϊκό» (Vid)
Επ: «Ευγνώμων που θα παίξω στον Παναθηναϊκό» (Vid) 5.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Πέργκελ τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, μια ομάδα που είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη σε διαφορετικά αθλήματα. Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά με υγεία και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Σύλλογο».

ΣΧΟΛΙΑ