ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαθαίνει τον αντίπαλό του στις 14/10 ο Παναθηναϊκός

Τον πρώτο του αντίπαλό για τον θεσμό του Κυπέλλου θα μάθει την προσεχή Πέμπτη (14/10) ο Παναθηναϊκός, καθώς οι ομάδες της Super League θα μπουν στην κλήρωση, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Μαθαίνει τον αντίπαλό του στις 14/10 ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/10/21 στις 11:30 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. χωρίς παρουσία κοινού και εκπροσώπων ΜΜΕ, για την προστασία όλων από τη διασπορά του Covid-19. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο site της Ομοσπονδίας».

Μετά από κλήρωση δημιουργούνται δώδεκα (12) ζευγάρια. Οι αγώνες είναι μονοί. Γηπεδούχος ομάδα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Σε περίπτωση που κληρωθεί ως γηπεδούχος ομάδα ανώτερης κατηγορίας τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που ανήκει στην κατώτερη κατηγορία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.