ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Με Αμύντα για την πρόκριση στο Κύπελλο

Την πρόκριση της στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, διεκδικεί σήμερα το βράδυ (21:00) στον Υμηττό κόντρα στον Αμύντα, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Με Αμύντα για την πρόκριση στο Κύπελλο

Με στόχο τη νίκη που θα συνοδευτεί από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, θ’ αγωνιστεί απόψε το βράδυ (21:00), η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινες» της Ελένης Καπογιάννη δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και παρά τη χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου, θέλουν να έχουν δείξουν σοβαρό πρόσωπο και να ξεπεράσουν του εμπόδιο του Αμύντα, καθώς τόσο η διοίκηση της ομάδας, όσο και το τεχνικό τιμ, έχουν θέσει σαν στόχο στη φετινή σεζόν τους τίτλους.

Παράλληλα, η Καπογιάννη θέλει να δει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας της, καθώς μέσα στην εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα δώσει την πρώτη του Ευρωπαϊκή αναμέτρηση με αντίπαλο της Πολκόβιτσε.

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 915 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

Σάββατο 9 Οκτωβρίου

Υμηττού 21.00 Αμύντας – Παναθηναϊκός

Κυριακή 10 Οκτωβρίου

Επταπυργίου 14.00 Παναθλητικός-Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Αλεξάνδρειο 13.00 Άρης-Ελευθερία Μοσχάτου

Εσπέρου 12.30 Εσπερίδες Καλλιθέας-Νίκη Λευκάδας

Γ. Γεννηματάς 13.00 Πρωτέας Βούλας-ΠΑΟΚ

Νέου Ρυσίου 12.00 Αναγέννηση Ν.Ρ.-ΠΑΣ Γιάννινα

Αγ. Δημητρίου (Ν) 13.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΟΑ Χανίων

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.