ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Βήμα πρόκρισης η Ελλάδα!

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Βήμα πρόκρισης η Ελλάδα!

Οι αναμετρήσεις εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ συνεχίζονται στο κουπόνι του Σαββάτου (09/10). Το Betarades.gr έχει δυνατή επιλογή από τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στη Γεωργία. Θα βρείτε όλα τα σημερινά ματς και όχι μόνο με πλήθος αγορών στη στοιχημαν. Περνάμε στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού που μας ενδιαφέρει.

Στις 19:00, η Γεωργία υποδέχεται την Ελλάδα για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται η Γεωργία, με πιο πρόσφατες αυτές από το Κόσοβο (0-1) και την Ισπανία (4-0). Έχασε και στο φιλικό με τη Βουλγαρία (4-1), δείχνοντας ότι αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία της. Ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης έμεινε η Ελλάδα, μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Σουηδίας. Σημαντική η απουσία του τραυματία Ζέκα. Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για την ομάδα του Φαν Σιπ και μπορεί να τα καταφέρει. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...