ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δεν θα είναι ούτε 40: Σε πόσα χρόνια θα είναι έξω η βιτριολίστρια της Ιωάννας

Tι αναφέρουν οι πιο έγκριτοι νομικοί της χώρας.

Δεν θα είναι ούτε 40: Σε πόσα χρόνια θα είναι έξω η βιτριολίστρια της Ιωάννας

Tι αναφέρουν οι πιο έγκριτοι νομικοί της χώρας.

Την απολογία της για την αποτρόπαια επίθεσή της με θειικό οξύ σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, προετοιμάζει μέσα από το κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού, η 36χρονη κατηγορούμενη της υπόθεσης Έφη Κακαράντζουλα. Την επόμενη Πέμπτη θα βρεθεί μπροστά στους δικαστές και ενόρκους προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που της προσάπτονται.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 378.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.