ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ποιός θα σηκώσει το Nations League;

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Ποιός θα σηκώσει το Nations League;

Με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον αναμένεται και το πρόγραμμα της Κυριακής, στο οποίο ξεχωρίζει ο τελικός του Nations League! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει αξιόλογες επιλογές για ποντάρισμα από τον τελικό, αλλά και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στη NetBet

Στις 21:45, στο Σαν Σίρο του Μιλάνο, Ισπανία και Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με διακύβευμα τον τίτλου του UEFA Nations League!

H Ισπανία έκανε την έκπληξη και επικράτησε της Ιταλίας (1-2) στο Μιλάνο, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Nations League και θα διεκδικήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η επιτυχία της “Φούρια Ρόχα” γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι η γηπεδούχος Ιταλία ήταν αήττητη για 37 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Πραγματοποίησε πολύ ουσιαστικό πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε  τις ευκαιρίες που δημιούργησε και με το αριθμητικό πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Η Γαλλία απογοήτευσε με την παρουσία της στο Euro το περασμένο καλοκαίρι, διότι ερχόταν ως παγκόσμια πρωταθλήτρια και εν τέλει δεν κατάφερε να συνεχίσει πέρα από τη φάση των “16”, όπου αποκλείστηκε από την Ελβετία. Θέλει να δώσει απαντήσεις με την κατάκτηση του Nations League, έκανε το πρώτο βήμα, αποκλείοντας το Βέλγιο (2-3) στον ημιτελικό. Τρομερή ανατροπή για τους “Τρικολόρ” στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο τελευταίο ημίωρο με τρία γκολ.

Δείτε το προγνωστικό για τον τελικό του Nations League, όπως και τα προγνωστικά για τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...