ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λαζαρίδης: «Ευχαριστημένος από την ομάδα – Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας»

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική απόδοση της ομάδας πόλο, έμεινε ο Μιχάλης Λαζαρίδης, που έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Λαζαρίδης: «Ευχαριστημένος από την ομάδα - Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας»

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού επικράτησε της Χίου με 11-7 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1, με τον προπονητή της ομάδας να μένει ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου και όπως τόνισε χαρακτηριστικά, τόσο ο ίδιος όσο και το υπόλοιπο τμήμα, θέλουν την υποστήριξη για να έρθουν όλο και περισσότερες επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λαζαρίδης μετά τη νίκη της ομάδας πόλο:

«Η πρεμιέρα έχει άγχος, έχει πίεση. Η ομάδα έδωσε το 100%, τα παιδιά πάλεψαν πάρα πολύ. Το παιχνίδι με τον Υδραϊκό αναβλήθηκε οπότε ήταν το πρώτο ματς πρωταθλήματος για μας. Είναι καλό για την ψυχολογία μας, να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας, στην ομάδα. Το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο και πολλές αγωνιστικές. Θέλω να ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και θα πετύχουμε το στόχο μας.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαίρομαι που είχε κόσμο το κολυμβητήριο. Ήρθαν οι φίλαθλοι και έφτιαξαν μια ωραία ατμόσφαιρα. Τους χρειαζόμαστε και τους θέλουμε σε κάθε ματς μαζί μας. Αλλά και η διοίκηση ήταν εδώ, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, όλοι ήταν εδώ και στήριξαν το τμήμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.