ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε πεζό στην Καλλίπολη (vid)

Τον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του έναν πεζό στον Πειραιά συνέλαβε η αστυνομία.

Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε πεζό στην Καλλίπολη (vid)

Στη σύλληψη ενός ατόμου, ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, σκότωσε και εγκατέλειψε έναν πεζό στον Πειραιά, προχώρησε η αστυνομία.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της 3ης Οκτωβρίου στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνονται δύο άνδρες να περπατούν στο δρόμο, όταν ξαφνικά εμφανίζεται με μεγάλη ταχύτητα ένα μαύρο αυτοκίνητο. Χτυπάει τον έναν από τους δύο και φεύγει, χωρίς να κόψει καθόλου ταχύτητα. Ενώπιον του εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη εκείνη τη στιγμή.

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Libre.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...