ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δούλεψε στην τακτική και στον… Παλάσιος

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε αρκετά στο κομμάτι της τακτικής κατά τη διάρκεια της διακοπής, ενώ έκανε και... εντατικά μαθήματα στον Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δούλεψε στην τακτική και στον... Παλάσιος

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων αποτέλεσε μια ευκαιρία για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να δουλέψει αρκετά στο κομμάτι της τακτικής και όχι μόνο. Ο Σέρβος προπονητής επέστησε την προσοχή στους παίκτες του αναφορικά με τα λάθη που θέλει να διορθώσουν, ενώ τους έδειχνε συνεχώς και με λεπτομέρειες αυτά που θέλει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει ότι η διακοπή αυτή μπορεί να βοηθήσει τους πράσινους, ώστε να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Φυσικά, ο προπονητής του τριφυλλιού έριξε το… βάρος και σε ένα πρόσωπο. Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος ακόμα δεν καταφέρει να προσαρμοστεί και να δείξει στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μπορεί και αυτά για τα οποία ήρθε.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Σέρβος είχε από κοντά τον «Τούκου», στον οποίο εξηγούσε συνεχώς τι θέλει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γιοβάνοβιτς στο ματς με τον Ολυμπιακό έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος στο τακτικό κομμάτι από τον παίκτη του, αλλά σίγουρα θέλει να κάνει περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να γίνει πρωταγωνιστής. Με λίγα λόγια όλες αυτές τις ημέρες ο προπονητής του τριφυλλιού προσπαθούσε να κάνει τον Παλάσιος να καταλάβει την φιλοσοφία του και να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται παράγοντας x στο παιχνίδι της ομάδας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 85.813 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, του μιλούσε συνεχώς προκειμένου να τον τονώσει ψυχολογικά. Ο Παλάσιος δεν είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να κάνει πράγματα επιθετικά, αλλά ο προπονητής του όλες αυτές τις μέρες του έλεγε ότι το γκολ θα έρθει και πως είναι θέμα χρόνου. Ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει πολύ τον Σεμπαστιάν Παλάσιος και θεωρεί ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που ο παίκτης του θα τον δικαιώσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...