ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στιγμές χαλαρωσης για τον Μαουρίσιο (pics)

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο γιόρτασε τα γενέθλια της μικρής του κόρης.

Παναθηναϊκός: Στιγμές χαλαρωσης για τον Μαουρίσιο (pics)

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού, λοιπόν, το μεσημέρι της Κυριακής (10/10) είχε γιορτή. Αφορμή γι’ αυτό ήταν τα γενέθλια της κορούλας του Μαουρίσιο. Της μικρής Μαρία Λουίζα.

Σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων, δίπλα στη θάλασσα, ο Μαουρίσιο με τη σύζυγό του διοργάνωσαν μια ωραία γιορτή για την κορούλα τους, αλλά και για όλα τα παιδάκια που βρέθηκαν εκεί.

Όπως ήταν λογικό, οι πρώτοι καλεσμένοι ήταν οι συμπαίκτες του. Που πήραν τα πιτσιρίκια και τις συντρόφους τους και πήγαν να ευχηθούν στη μικρή του Μαουρίσιο. Μπαλόνια, κλόουν, διασκεδαστές, φούσκες, ζωγραφική στα προσωπάκια, είχε απ’ όλα το παιδικό πάρτι για την κορούλα του Βραζιλιάνου. Κάτι που χάρηκαν με την ψυχή τους όλοι οι παρευρισκόμενοι, καθώς είδαν τα παιδάκια τους να χαίρονται.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.