ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αποκάλυψη για τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών (Vid)

Στην Αλόννησο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του Mega, με τους δημοσιογράφους να φτάνουν στο νησί προκειμένου να συναντήσουν συγγενείς και φίλους της οικογένειας της Κάρολαϊν.

Αποκάλυψη για τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών (Vid)

Στην Αλόννησο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του Mega, με τους δημοσιογράφους να φτάνουν στο νησί προκειμένου να συναντήσουν συγγενείς και φίλους της οικογένειας της Κάρολαϊν.

Εκείνοι, μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μετά τη δολοφονία της άτυχης Κάρολαϊν Κράουτς, αποκαλύπτοντας μάλιστα και όσα είχαν ειπωθεί για τη σχέση της 20χρονης με τον άνδρα που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της.

«Σε αυτό το δράμα όλα τα πρόσωπα είναι τραγικά. Με τραγικότερη την νεκρή Καρολάιν, δεύτερη τη μικρή Λυδία και ακολουθούν όλα τα άτομα του στενού περιβάλλοντος από όλες τις πλευρές.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 67.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μητέρα του 33χρονου πιλότου είναι μία σπάνια περίπτωση ανθρώπου και μητέρας. Μεγάλωνε τα παιδιά της όσο ήταν στην προεφηβεία και εφηβεία στην Αλόννησο με σωστό και γαλήνιο τρόπο. Τώρα βρίσκεται στην τραγική θέση της μητέρας του δολοφόνου. Τι φταίει αυτή η μάνα;

Δε τους ενδιέφερε να διεκδικήσουν την επιμέλεια της Λυδίας και για κανέναν λόγο δε θα ήθελαν να διαταράξουν τη γαλήνη και την ηρεμία της μικρής Λυδίας», αναφέρει φίλη της οικογένειας του 33χρονου πιλότου.

Οικογενειακή φίλη των Κράουτς λέει με τη σειρά της:

«Γνώριζε όλο το νησί την αγάπη του για την Κάρολαϊν. Στην αρχή είπαμε ότι είναι μεγάλος για εκείνη και ήμασταν επιφυλακτικοί λόγω της διαφοράς ηλικίας. Μετά είδαμε πόσο ερωτευμένος είναι και είπαμε ότι είναι τυχερή που βρήκε αυτό το παλικάρι. Πολύ καλή δουλειά, όμορφος, μορφωμένος.

Εμείς όμως βλέπαμε το περιτύλιγμα της σχέσης αυτής, το τι γινόταν πραγματικά το ήξεραν μόνο οι ίδιοι. Δεν ξέραμε δεν είχαμε ιδέα. Εμείς γνωρίζαμε ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και το «ζηλεύαμε» με την καλή έννοια. Η Καρολαϊν σταμάτησε τα μαθήματα kick boxing επειδή της το ζήτησε αυτός. Πιστεύουμε ότι ήταν χειριστικός απέναντί της».

«Συνήθως οι γονείς του πιλότου, δε βγαίνουν έξω. Γέρασαν πριν την ώρα τους. Είδα τη μητέρα του στον δρόμο και της είπα πως όλα θα ξεπεραστούν και μου απάντησε «Τα πράγματα είναι δύσκολα, δυστυχώς δεν θα ξεπεραστούν ποτέ. Έχω ακούσει ότι μόνο η μητέρα του έχει επισκεφθεί τον πιλότο στη φυλακή, τον πατέρα του δεν τον δέχθηκε, κανείς δεν ξέρει γιατί», συμπληρώνει φίλη της μητέρας του πιλότου.

Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε αποκλειστικά στην Αλόννησο και μίλησε με συγγενείς και φίλους της οικογένειας της Καρολάιν, των οποίων οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν.">

Πηγή:dailymedianews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...