ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρώτα ο Ιωνικός, μετά το σερί

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει από τη Δευτέρα για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ιωνικό.

Παναθηναϊκός: Πρώτα ο Ιωνικός, μετά το σερί

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει από τη Δευτέρα για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ιωνικό.

Οι πράσινοι μπαίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της επιστροφής στη δράση, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο, το Σάββατο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλί (0-0) με τον Ιωνικό και με αυτό το σκεπτικό και λογική θα πάει στην αναμέτρηση με τους Νικαιώτες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.432 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σέρβος τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι του Σαββάτου και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα δοκιμάσει τα καλύτερα δυνατά σχήματα που θα ταιριάξουν στο ματς, ενώ θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για να τους τονίσει τη σημασία της νίκης στο παιχνίδι. Άπαντες είναι προσηλωμένοι σε αυτόν τον στόχο. Την κατάκτηση των τριών βαθμών δηλαδή το Σάββατο.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα θα θελήσει να προχωρήσει στο πρωτάθλημα με ένα νικηφόρο σερί, αφού μετά τον Ιωνικό αντιμετωπίζει εκτός τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια εντός τον ΟΦΗ. Σαφέστατα και υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για θετική πορεία με επιτυχημένα αποτελέσματα. Ωστόσο, η λογική που περνάει ο Γιοβάνοβιτς είναι όλα να γίνονται βήμα – βήμα. Συνεπώς, η προσοχή είναι αποκλειστικά στραμμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου και τα υπόλοιπα… μπορούν να περιμένουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.