ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό η Τοφάντ!

Αξιόλογη μεταγραφική κίνηση για τον Παναθηναϊκό καθώς έντυσε στα «πράσινα» την Σλοβένα Άνα Τοφάντ.

Στον Παναθηναϊκό η Τοφάντ!

Το «τριφύλλι» δυναμώνει ακόμα περισσότερο με την ένταξη της 22χρονης αθλήτριας η οποία βρίσκεται στο νούμερο 245 στον κόσμο. Καλύτερη της θέση ήταν τον Νοέμβριο του 2019 που βρέθηκε στο νούμερο 237.

Έχει συμμετοχές σε σημαντικές διοργανώσεις και χαρακτηριστικό είναι ότι είναι στέλεχος της Εθνικής ομάδας της χώρας της με παρουσίες στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Τοφάντ επισήμανε «Αναμφίβολα είναι μεγάλη η τιμή να αγωνίζεσαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανυπομονώ να παίξω με τα πράσινα χρώματα και σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση για όλα τα κορίτσια που θα αγωνιστούμε στον Σύλλογο τη φετινή χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.