Ερασιτέχνης

Με πράσινη παρουσία στην Πάτρα

Με πράσινη παρουσία στην Πάτρα

Ο Παναθηναϊκός είχε τη δική του εκπρόσωπο στην Εθνική ομάδα των κορασίδων, τη Ματίνα Νταρζάνου που αγωνίστηκε χτες στο ματς της Ελλάδας κόντρα στην Αυστρία.

Στον δεύτερο αγώνα της για τον 6ο όμιλο της League A του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της κατηγορίας, η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Αυστρίας με 3-0. Στον άλλο αγώνα της ημέρας για τον 6ο όμιλο η Δανία επικράτησε 3-1 της Ελβετίας.

Μαντλ (30΄), Νάτερ (67΄) και Ογιούκου (87΄ πέναλτι) ήταν οι σκόρερ της Αυστρίας.

Αυστρία: Σόνβετερ, Σενσενμπέργκερ, Περτλ, Σάτρα (62΄ Γκούτμαν), Χότσερλ, Ρουκάβινα, Ρέιτερερ (62΄ Φανκχάουζερ), Σπρουνγκ (75΄ Πούρτσχερ), Ογιούκου (89΄ Λινς), Νάτερ (88΄ Τραγκλ), Μαντλ.

Ελλλάδα: Γρίβα, Σαργιώτη (90΄ Σαριδάκη), Κουκουλάκη (83΄ Γεωργαλά), Τσαρούχα (46΄ Τζιντζόγλου), Χαλατσογιάννη, Κωστοπούλου, Νταρζανού, Καρυπίδη, Μπέου, Ραπάνη (71΄ Βενιαμίν), Λαζαράκη (82΄ Φανουράκη).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version