ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο Φέρελ που έρχεται να δώσει λύσεις – Το πλάνο για τους ξένους

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις κινήσεις του για ενίσχυση του ρόστερ με την προσθήκη του Γιόγκι Φέρελ. Οι σκέψεις του Δημήτρη Πρίφτη για τους 8 ξένους και η αξιοποίησή τους.

Παναθηναϊκός: Ο Φέρελ που έρχεται να δώσει λύσεις - Το πλάνο για τους ξένους

Ο Παναθηναϊκός δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και οι σκέψεις των διοικούντων της ομάδας ήταν να στηριχθεί κατά πολύ στους ξένους παίκτες, χωρίς όμως να αφήνει στο περιθώριο και το ελληνικό στοιχείο που υπάρχει.

Οι «πράσινοι» προχώρησαν σε αρκετές προσθήκες ξένων παικτών -ειδικά το βάρος έπεσε στο αμερικανικό στοιχείο- και με την προσθήκη του Γιόγκι Φέρελ, αυτή την στιγμή υπάρχει πολυκοσμία, με την ομάδα να διαθέτει ούτε λίγο ούτε πολύ, 8 ξένους αθλητές. Για την Ευρωλίγκα δεν υπάρχει περιορισμός και ο Δημήτρης Πρίφτης θα κληθεί να τους αξιοποιήσει όλους, όμως για τις εγχώριες διοργανώσεις θα πρέπει να εξαιρέσει δύο εξ’ αυτών.

Ήδη εκτός ελληνικού ρόστερ έχει τεθεί ο Τζέρεμι Έβανς, όμως και πάλι ο ερχομός του 28χρονου πόιντ γκαρντ μπορεί να αυξάνει τον ανταγωνισμό, αλλά δημιουργεί και «πρόβλημα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φέρελ λόγω του γεγονότος πως ουδέποτε είχε αγωνιστεί άλλη φορά στην καριέρα του εκτός ΗΠΑ, θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής και στον Παναθηναϊκό αρχικά δεν υπάρχει βιασύνη για να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση. Ο Πρίφτης θα δώσει χρόνο προσαρμογής στον Αμερικανό γκαρντ και αναλόγως την παρουσία του, θα πάρει την απόφαση για το ποιος εκ των Μέικον, Πέρι, πρέπει να μείνει εκτός. Ειδικά αν ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχει σταθερή εικόνα.

Σε περίπτωση που το σενάριο είναι το παραπάνω, αυτός που θα μείνει αρχικά εκτός από το εν Ελλάδι ρόστερ θα είναι ο Ντάριλ Μέικον, καθώς το δίδυμο στον «άσο» και το βάρος θα πέσει στους Φέρελ και Πέρι. Με τον Σέρβο να «κουμπώνει» στο «δύο», τον Σαντ Ρος συμπληρωματικό και τους Ουάιτ και Φλόιντ να καλύπτουν τις υπόλοιπες θέσεις ξένων.

Βέβαια στον Παναθηναϊκό για να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι έχουν και δεύτερο πλάνο, καθώς ουδείς γνωρίζει πως θα κυλήσει η σεζόν. Αν τυχόν υπάρξει τραυματισμός ή οποιοσδήποτε άλλος λόγος που θα θέσει εκτός αγώνων κάποιων εκ των Πέρι – Νέντοβιτς ή Ουάιτ – Φλόιντ, τότε αυτομάτως τα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη λύνονται και θα μπει στο ρόστερ ο Τζέρεμι Έβανς, ο οποίος ως τώρα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.