ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επίθεση «αγάπης» από φίλους της ομάδας στον Φερέλ – «Καλωσήρθες στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ευρώπης» (Pics)

Η ανακοίνωση του Γιόγκι Φέρελ από τον Παναθηναϊκό, προκάλεσε ενθουσιασμό στο «πράσινο» κοινό που έβαλε στο κλίμα τον Αμερικανό με αρκετά μηνύματα στα social media.

Παναθηναϊκός: Επίθεση «αγάπης» από φίλους της ομάδας στον Φερέλ - «Καλωσήρθες στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ευρώπης» (Pics)

Την αγάπη του κόσμου της ομάδας, δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Αμερικανός γκαρντ προτού έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με την ομάδα.

Από την ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ και μετά, φίλοι του Παναθηναϊκού κατέκλυσαν τα social media του 28χρονου γκαρντ, οι οποίοι θέλησαν με τη σειρά τους, να τον βάλουν στο κλίμα.

Αρκετοί εξ αυτών μάλιστα, του έγραψαν χαρακτηριστικά: «Καλωσήρθες στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ευρώπης», ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που έγραψαν πως θα τον περιμένουν στο αεροδρόμιο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.