ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Πιστεύω στις δυνατότητές μας»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, στέλνοντας το μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Παπαπέτρου: «Πιστεύω στις δυνατότητές μας»

Αναλυτικά όσα είπε ο 27χρονος διεθνής φόργουορντ:

Όσον αφορά τις αποφάσεις που έχω πάρει στην καριέρα μου και τις ομάδες όπου έχω παίξει μέχρι τώρα, ήταν 100% δικές μου αποφάσεις βάσει ό,τι με έκανε χαρούμενο εκείνη τη στιγμή κι ό,τι ήθελα εγώ.
Δε διαγράφονται τα πέντε χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό, είναι κομμάτι μου. Είμαι χαρούμενος για ό,τι έγινε κι ό,τι καταφέραμε, αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το άλμα. Είμαι χαρούμενος εδώ, προσπαθώ να δίνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και χαίρομαι που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Έγινα αρχηγός, έχω περισσότερες ευθύνες κι εύχομαι να πετύχουμε μεγαλύτερα πράγματα.

Είμαι μέλος αυτής της ομάδας, είμαι κι αρχηγός της. Πιστεύω στις δυνατότητές μας. Προσπαθώ να προπονούμαι σωστά και να είμαι διαθέσιμος όσο μπορώ περισσότερο, ίσως να μεταλαμπαδεύσω την εμπειρία μου στους νεότερους παίκτες, την εμπειρία από την Ευρωλίγκα όπου παίζω για όγδοη χρονιά, να βοηθάω με ό,τι τρόπο μπορώ τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, ώστε να πάμε μπροστά.

Πρέπει να δίνω το καλό παράδειγμα. Προσπαθώ σε όλη μου τη ζωή να προπονούμαι όσο πιο σκληρά μπορώ, να κάνω το καλύτερο δυνατό καθημερινά, ώστε να δίνω το καλό παράδειγμα σε όλους στην ομάδα».

Νεμάνια Νέντοβιτς: «Είναι το πρόσωπο του Παναθηναϊκού. Ήταν πολύ σημαντικό να τον κρατήσουμε εδώ. Μιλούσαμε πολύ το καλοκαίρι κι όταν είδα πως υπήρχε πιθανότητα να παραμείνει επικεντρώθηκα στο πώς θα παρέμενα κι εγώ».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιώργος Παπαγιάννης: «Προσδίδει μεγάλη εμπειρία. Ξέρει πού να βρίσκεται στο παρκέ, πότε να κάνει το σωστό play ή τη σωστή πάσα. Είναι πολύ ξεχωριστός και μας βοηθά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...