ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Δυνατή δοκιμασία κόντρα στη Μπασκόνια (Vid)

Στη Χώρα των Βάσκων βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπου σήμερα το βράδυ (21:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν. Να «σπάσουν» μια δυνατή έδρα θέλουν οι «πράσινοι» του Δημήτρη Πρίφτη. Την πρώτη νίκη ψάχνουν οι Ισπανοί που έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες.

Παναθηναϊκός: Δυνατή δοκιμασία κόντρα στη Μπασκόνια (Vid)

Οι «πράσινοι» έχοντας πάρει… ψυχολογία από τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, γνωρίζουν πως θα έχουν δύσκολο έργο, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στο 0-2 και ψάχνει… απεγνωσμένα το πρώτο θετικό της αποτέλεσμα την Euroleague.

Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, με το τεχνικό επιτελείο να καταστρώνει τα πλάνα του για το πως ο Παναθηναϊκός, θα πάρει πολύτιμο «διπλό» κόντρα σε μια πολύ δυνατή έδρα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Φερνάντο Ρότσα και Αν Πάντερ. Σας υπενθυμίζουμε πως η αναμέτρηση είναι για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, ενώ την Παρασκευή οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, στην πρώτη διπλή αγωνιστική της φετινής σεζόν. Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:30, ενώ τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρξει από το Novasports Prime.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» μέσα από τα social media, δημοσίευσαν βίντεο με στιγμιότυπα από την τελευταία προπόνηση της ομάδας, στην έδρα της Μπασκόνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Euroleague:

Τρίτη 12/10

19:00 Ούνικς Καζάν – Μπάγερν Μονάχου 20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ 21:00 Άλμπα – Φενέρμπαχτσε 21:00 Βιλερμπάν – Εφές 21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:30 Μπασκόνια – Παναθηναϊκός

Τετάρτη 13/10

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 22:00 Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.