ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

The Maid: Εσύ έχεις δει τη δημοφιλέστερη σειρά του Netflix μετά το Squid Game;

Σε καλό φεγγάρι το Netflix.

The Maid: Εσύ έχεις δει τη δημοφιλέστερη σειρά του Netflix μετά το Squid Game;

Εδώ και ένα μήνα περίπου, το Netflix έχει βρει φλέβα χρυσού με το Squid Game. Η σχέση του με τους συνδρομητές αναθερμάνθηκε και αυτό είχε θετική εξέλιξη για μια άλλη σειρά. Το The Maid έγινε από το πουθενά το δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της πλατφόρμας.

αμόκ» με την Κορεάτικη σειρά του Netflix ">παιγνίδι του καλαμαριού» όπως είναι ο τίτλος της, παρακολουθεί ένα παιγνίδι επιβίωσης φτωχών ανθρώπων, που διεκδικούν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, χωρίς να γνωρίζουν όμως τους κανόνες του παιγνιδιού. Ειδικοί επισημαίνουν ότι είναι αυστηρά ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 15 ετών">

Περισσότερα μ’ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.