ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοβαρό τροχαίο στη Νέα Σμύρνη με αναποδογυρισμένο ΙΧ – Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός

Η εικόνα από το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στην οδό Εφέσου στη Νέα Σμύρνη, στο πλάι του Άλσους, είναι σοκαριστική.

Σοβαρό τροχαίο στη Νέα Σμύρνη με αναποδογυρισμένο ΙΧ - Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός

Υπό άγνωστες, ακόμα, συνθήκες, ένα αυτοκίνητο “τούμπαρε” και η ανατροπή του ήταν τόσο σφοδρή που ξηλώθηκε το παρμπίζ του. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και εξαιτίας του τροχαίου η οδός Εφέσου στη Νέα Σμύρνη ο δρόμος έκλεισε.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αφού χτύπησε σε δυο παρκαρισμένα,  ανατράπηκε στη μέση του δρόμου.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες, το αυτοκίνητο έχει μείνει σχεδόν αναποδογυρισμένο, με το παρμπίζ ξηλωμένο και κομμάτια από τζάμια στο δρόμο.

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στελέχη της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο έβγαλαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...