ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τα γκολ στη Friends Arena

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Με τα γκολ στη Friends Arena

Με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον αναμένεται και το πρόγραμμα της Τρίτης (12/10), με την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στη Σουηδία να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Πλούσιο σε παιχνίδια από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το σημερινό κουπόνι και το Betarades.gr έχει εντοπίσει αξιόλογες προτάσεις στοιχήματος για ποντάρισμα.

Παιχνίδι “must win” για την Εθνική Ελλάδος το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Σουηδία, που θα διεξαχθεί στη Friends Arena μπροστά σε 50,000 φιλάθλους. Η αποστολή της “Γαλανόλευκης” δεν θα είναι εύκολη κόντρα σε μια δυνατή αντίπαλο, ωστόσο η Ελλάδα έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Γεωργίας με 2-0 εκτός έδρας. Έμεινε στο -3 η Ελλάδα απ’ τη Σουηδία, σήμερα παίζει μόνο για τη νίκη, η ισοπαλία δεν της αρκεί, αφού θα την κρατήσει στο -3 και θα μειώσει τις ελπίδες της για τη δεύτερη θέση. Η προκριματική φάση κλείνει με δύο σερί εντός έδρας ματς τον Νοέμβριο κόντρα σε Ισπανία και Κόσοβο. 

Από την πλευρά της η Σουηδία έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στο Κόσοβο το Σάββατο, καθώς έφτασε στη νίκη με 3-0. Επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο (2-1 απ’ την Ελλάδα), ανέβηκαν στους 12 πόντους και παρέμειναν στο +3 απ’ την Ελλάδα, στο -1 απ’ την Ισπανία, που έχει ματς περισσότερο. Απόψε παίζουν για δύο αποτελέσματα, με την ισοπαλία κάνουν άλμα προς τη δεύτερη θέση, ενώ με νίκη περνούν στην πρώτη θέση. 

Δείτε το προγνωστικό της αναμέτρησης Σουηδία – Ρωσία για τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...