ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Να γίνει και πάλι κάστρο η Λεωφόρος!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει τη Λεωφόρο απόρθητο κάστρο.

Να γίνει και πάλι κάστρο η Λεωφόρος!

Η αρχή του πρωταθλήματος μπορεί εκτός έδρας να μην ήταν καλή, αφού οι «πράσινοι» σε τρία ματς δεν έχουν σκοράρει και έχουν πάρει έναν πόντο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά στην Λεωφόρο είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Σε δύο παιχνίδια η ομάδα έχει πετύχει εννέα γκολ, κάτι που έχουμε να το δούμε χρόνια. Τα 4 τα δέχθηκε ο Απόλλωνας και άλλα 5 δέχθηκε ο πρωτοπόρος Βόλος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήρθε το καλοκαίρι με έναν στόχο. Να κάνει και πάλι τον Παναθηναϊκό ομάδα, λέξη άγνωστη την περασμένη περίοδο. Και να τον βοηθήσει να κάνει τα βήματα, που πρέπει για να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Ελλάδα και να είναι και πάλι αυτός που πρέπει στην Ευρώπη. Αυτά όλα δεν γίνονται από την μία ημέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος και αυτό συμβαίνει με όλους τους προπονητές που αναλαμβάνουν ομάδες. Ο Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένα ένας καλός προπονητής και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα βελτιώνει την ομάδα. Και είμαι σίγουρος ότι θα βρει την λύση για να βελτιωθεί επιθετικά ο Παναθηναϊκός και εκτός έδρας και να αρχίσει να κερδίζει.

Αυτή την στιγμή και με βάση το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός πρέπει να «χτίσει» στην Λεωφόρο. Υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα πριν μερικά χρόνια που η Λεωφόρος ήταν το απόρθητο κάστρο. Ερχόντουσαν οι αντίπαλοι και έχαναν μόλις έστριβε το πούλμαν στην Τσόχα. Αυτό πρέπει να γίνει και πάλι η Λεωφόρος . Και πάνω στο κάστρο του ο Παναθηναϊκός να χτίσει, να πάρει νίκες και ψυχολογία και να μπορέσει να κάνει το ίδιο και εκτός έδρας. Ο κόσμος τόσο στο ματς με τον Απόλλωνα, αλλά και στο ματς με τον Βόλο βοήθησε πολύ την ομάδα. Και ειδικά με τον Βόλο η συμπεριφορά του ήταν σπουδαία, διότι η ομάδα προερχόταν από δύο σερί εκτός έδρας ήττες από τον ΠΑΣ και τον Αρη. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί και το Σάββατο με τον Ιωνικό(ομάδα που παίζει κλειστά και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει λύσεις) και σε όλα τα ματς της Λεωφόρου. Ο κόσμος και η ομάδα να είναι ένα και οι αντίπαλοι να λυγίζουν πριν καν πατήσουν το πόδι τους στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά για να μπορέσει ο κόσμος να βοηθάει την ομάδα θα πρέπει να βλέπει κάτι που να τον ικανοποιεί. Μία μεγάλη προσπάθεια από όλους τους παίκτες, κάποιες φανταιζί ενέργειες όπως έχει δει από τον Βιτάλ, την ομάδα να δημιουργεί, να παίζει σωστό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η ομάδα από εδώ και πέρα όλο και καλύτερη θα είναι. Και αυτό θα δημιουργήσει μία Λεωφόρο που θα είναι όπως πρέπει να είναι.

*Εχουν περάσει δέκα ημέρες και ακόμα …κλαίνε για την 50αρίσια διαιτησία του Βίντσιτς. Είπαμε δεν το αντέχουν το 50-50 θέλουν αυτό που ήξεραν χρόνια το 100-0.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...