ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόρεια Ελλάδα: Το σχέδιο της κυβέρνησης για να αυξηθούν άμεσα οι εμβολιασμοί και να κλείσει η πληγή

Συναγερμός στην βόρεια Ελλάδα λόγω χαμηλού ποσοστού εμβολιασμών.

Βόρεια Ελλάδα: Το σχέδιο της κυβέρνησης για να αυξηθούν άμεσα οι εμβολιασμοί και να κλείσει η πληγή

Εντατικοποίηση του εμβολιαστικού προγράμματος σε περιοχές της Μακεδονίας όπου τα ποσοστά εμβολιασμού είναι χαμηλά επιχειρούν οι υγειονομικές αρχές.

Από σήμερα έως και μεθαύριο Πέμπτη, κινητές μονάδες – συνεργία εμβολιασμού των κέντρων υγείας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία» θα βρεθούν σε 48 χωριά της Βόρειας Ελλάδας και συγκεκριμένα των Πιερίας, Κιλκίς, Ξάνθης, Δράμας, Πέλλας, Φλώρινας και Σερρών.

παγώσει»- «χτυπάει» κόκκινο. Είναι χαρακτηριστικό πως χθες, πανελλαδικά, έγιναν μόνο 17.500 εμβολιασμοί, ενώ στη Βόρεια Ελλάδα νέα ραντεβού δεν προγραμματίζονται εδώ και αρκετό καιρό. Τα νοσοκομεία πιέζονται και οι ειδικοί προειδοποιούν για έναν δύσκολο χειμώνα.">

Περισσότερα μ’ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.