ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσημη η αποχή του Παναθηναϊκού από την κεντρική διαχείριση

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π., επιβεβαιώθηκε με κάθε επισημότητα, η αποχή του Παναθηναϊκού από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Επίσημη η αποχή του Παναθηναϊκού από την κεντρική διαχείριση | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να πορευτεί μόνος του σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς όπως επικοινώνησε δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις για την κεντρική διαχείριση, καθώς η διοίκηση του δεν έκρινε συμφέρουσα τη συμφωνία.

Στο «Π. Γιαννακόπουλος» Ουάιτ, Μέικον και Πέρι (Pics)
Στο «Π. Γιαννακόπουλος» Ουάιτ, Μέικον και Πέρι (Pics) 838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΠ επιβεβαιώθηκε η «πράσινη» αποχή, από τις συζητήσεις που θα γίνουν για την κεντρική διαχείριση.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. που έγινε με τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα θέματα:

*Συζητήθηκαν θέματα και εκκρεμότητες με τα ΤΑΑ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Volley League την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

*Έγινε ενημέρωση στα ΤΑΑ για τα θέματα που συμφωνήθηκαν με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Διαιτησίας Πετοσφαίρισης.

*Συζητήθηκε η Τηλεοπτική Σύμβαση της Ε.Σ.Α.Π. με την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και επιβεβαιώθηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα συμμετάσχει στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

*Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα για τους αγώνες που θα μεταδοθούν σε Live Streaming.

*Συζητήθηκαν ζητήματα του υγειονομικού πρωτοκόλλου στους αγώνες της Volley League. Αποφασίστηκε να τηρηθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο και να ρυθμιστούν όλες οι εκκρεμότητες.

*Συζητήθηκε το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του κατόχου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ μετά από αίτημα των διοργανωτών για προγραμματισμό ημερομηνίας κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close