ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φιλιππίδης… τέλος!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού έχει δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται από τις τρεις γυναίκες συναδέλφους του.

Φιλιππίδης... τέλος!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού έχει δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται από τις τρεις γυναίκες συναδέλφους του. Με τα υπομνήματα που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο ηθοποιός, και τα οποία αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε στη δικαστική λειτουργό αρνείται τα πάντα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο ηθοποιός είναι στον ίδιο θάλαμο μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, που είναι προφυλακισμένος από τον Φεβρουάριο. Οι δύο άνδρες δεν είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν παρά το γεγονός ότι είχαν μία μεγάλη πορεία στο θέατρο.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 216.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα στήσει θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές. Θεατές θα είναι συγγενείς των φυλακισμένων αλλά και σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Δημήτρης Λιγνάδης επρόκειτο να προτείνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Πέτρο Φιλιππίδη. Άλλωστε πρόκειται για κωμωδία, που είναι το είδος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως φαίνεται όμως ούτε αυτή η συνεργασία θα γίνει πραγματικότητα αφού ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνήθηκε. Την ίδια ώρα οι νομικοί παραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη ετοιμάζονται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν ο ηθοποιός να βγει από τη φυλακή μέχρι τη δίκη του. Πάντως ο ίδιος φέρεται να ζήτησε εφόσον παραμείνει προφυλακιστέος να συνεχίσει να βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης καθώς έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...