ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Βολιβία

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Βολιβία

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται και πάλι στα προκριματικά Μουντιάλ στο κουπόνι της Πέμπτης (14/10). Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει μια πρόταση για να σας στείλει στο ταμείο από αυτά της Νότιας Αμερικής και τον αγώνα μεταξύ Βολιβίας και Παραγουάης. Επιπλέον, στο site μας θα βρείτε όλα τα τελευταία αποτελέσματα αγώνων. Ας περάσουμε στην ανάλυση της επιλογής μας.

Στις 23:00, η Βολιβία κοντράρεται με την Παραγουάη για τα προκριματικά Μουντιάλ του Κατάρ.

Μια σημαντική νίκη πέτυχε η Βολιβία τελευταία με αντίπαλο το Περού, κερδίζοντας με 1-0 και διατηρώντας ελπίδες για πρόκριση. Ψυχωμένη εμφάνιση, καθώς έμεινε μάλιστα με 10 παίκτες. Έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί με τρεις ήττες, κόντρα σε Ουρουγουάη (4-2), Αργεντινή (3-0) και Εκουαδόρ (3-0). 

Έχασε πιο πρόσφατα η Παραγουάη με απογοητευτική απόδοση εκτός έδρας από τη Χιλή με 2-0. Μετά από δύο ισοπαλίες με Κολομβία (1-1) και Αργεντινή (0-0) και νίκη επί της Βενεζουέλας (2-1), με όλα τα ματς να είναι εντός. Γενικά δεν τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της και η παράδοση δεν είναι με το μέρος της στην έδρα της Βολιβίας. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...