ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Αθήνα ο Φερέλ: «Ήθελα να είμαι μέρος της ιστορίας»

Ο Γιόγκι Φέρελ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη χώρα μας.

Στην Αθήνα ο Φερέλ: «Ήθελα να είμαι μέρος της ιστορίας»

Ο Αμερικανός έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 12:11μ.μ. το μεσημέρι (14/10) με απευθείας πτήση (AA 758) από τη Φιλαδέλφεια.

Ο Φέρελ θα περιμένει και την επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη Μαδρίτη, όπου αγωνίζεται αύριο (15/10, 22:00) κόντρα στη Ρεάλ, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις κάτω από τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη. Με το ντεμπούτο του να είναι πιθανό να γίνει στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι (21/10).

«Ήξερα για την υπέροχη πόλη και την ιστορία. Ήθελα να είμαι μέρος της ιστορίας. Αποφάσισα να έρθω εδώ. αφού μίλησα με τον ατζέντη μου. Είναι ένα κλαμπ υψηλού επιπέδου. Η Eurolaegue είναι η καλύτερη λιγκα εκτός του ΝΒΑ, ένιωσα ότι θέλω να είμαι εδώ», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός, προτού προσθέσει:

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θέλω να φέρω το πάθος μου και την εξυπνάδα μας. Στο ΝΒΑ έχω παίξει με πολύ καλούς παίκτες, θέλω να μεταφέρω την γνώση μου και το πάθος μου στο παρκέ».

Για το αν μίλησε με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τι έμαθε για τους «πράσινους»: «Είναι πολύ απασχολημένος! Μίλησα με παίκτες που έχουν παίξει στην Euroleague και μου είπαν για την ομάδα, ότι είναι μία από τις καλύτερες εδώ».

Για τους φιλάθλους της νέας του ομάδας: «Είμαι έτοιμος! Έχω παίξει στην Ιντιάνα, που έχει μερικούς από τους καλύτερους φιλάθλους στις ΗΠΑ. Είμαι σίγουρα έτοιμος».

Για τον ρόλο του στο παρκέ: «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα. Θα σκοράρω, θα πασάρω, θα παίξω άμυνα. Ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε τίτλους. Ήρθα εδώ για να κερδίσω την Euroleague. Όπου παίζω, θέλω να κερδίζω και να κατακτώ τίτλους».

Τέλος, για το αν μίλησε με τον Δημήτρη Πρίφτη και για το αν νιώθει ηγέτης, σημείωσε: «Με καλωσόρισε, μου έστειλε κάποια βίντεο. Πάντα ήμουν ηγέτης και θέλω να δώσω το σωστό παράδειγμα. θα παίξω όσο πιο σκληρά και όσο πιο κοντά στις δυνατότητές μου γίνεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.