ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καπογιάννη για κόσμο: «Δεν το έχω ξαναζήσει 35 χρόνια στα γήπεδα»

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού κόντρα στην Πολκόβιτσε, αλλά και την παρουσία του κόσμου μίλησε ο κόουτς Καπογιάννη.

Καπογιάννη για κόσμο: «Δεν το έχω ξαναζήσει 35 χρόνια στα γήπεδα»

Η κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα του SDNA τονίζοντας: «Σίγουρα η Πολκοβίτσε είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρες παίκτριες και είναι αθλητική. Παίζουν κάποιες αρκετά χρόνια μαζί και έχουν και μέγεθος. Για εμάς ήταν ένα σοκ η πρώτη εμφάνιση αν σκεφτείτε ότι στην 5άδα ξεκίνησε η Γρηγοροπούλου που είναι 17 χρονών και, για να το πω λαϊκά, ούτε το έχει μυρίσει. 

Όσον αφορά τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, δήλωσε: «Είναι εκπληκτικό. Δεν έχω λόγια για τους φιλάθλους μας. Δεν περίμενα ότι θα έρθουν με τέτοιο καιρό. Θέλω να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου. Δεν το έχω ξαναζήσει 35 χρόνια στα γήπεδα ποτέ και πουθενά. Τους χρειαζόμαστε, μας βοηθούν και σίγουρα κάποια στιγμή θα τους αποζημιώσουμε. Σίγουρα, φεύγουν με μία αίσθηση ότι παλέψαμε. Αυτό θέλω να μείνει».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο ματς πρωταθλήματος με την Ελευθερία Μοσχάτου, λέγοντας: «Δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Είναι εκτός έδρας. Έχουμε δουλειά να κάνουμε τις επόμενες δύο μέρες. Δεν μπορούμε να μείνουμε στην Ευρώπη. Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι όπως μπορούμε για να το κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...