ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» η Ντουντουνάκη

Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό η κολυμβήτρια Άννα Ντουντουνάκη.

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» η Ντουντουνάκη
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Ντουντουνάκη για το κολυμβητικό τμήμα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το κολυμβητικό τμήμα του «τριφυλλιού» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την Άννα Ντουντουνάκη.

Η 26χρονη κολυμβήτρια δυναμώνει ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό και το όνομα της είναι πασίγνωστο στη διεθνή κοινότητα του αθλήματος.

Τον Μάιο του 2021 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 50αρας πισίνας με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, 57.37. Έτσι, έγινε η πρώτη Ελληνίδα κολυμβήτρια που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα το 2019 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας που έγινε στη Γλασκώβη στο ίδιο αγώνισμα.

Το 2018 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα στους Μεσογειακούς αγώνες ενώ παράλληλα στην ίδια διοργάνωση είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 4χ100μ. στην Ταραγόνα.

Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 και του 2020 έχοντας καλά πλασαρίσματα.

Το 2016 τερμάτισε 17η στα 100μ. πεταλούδα με 58.27 σπάζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ ενώ το 2020 ήταν 9η με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 57.25.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ντουντουνάκη ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάχθηκα στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Συλλόγου και προσωπικά τον κ. Βρανόπουλο που έκαναν τα πάντα για να υπογράψω. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου τη νέα σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...