ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Τις κληρώσεις τις μετατρέπεις εσύ σε εύκολες ή δύσκολες

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για την κλήρωση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και τη φιλοδοξία που υπάρχει για το Κύπελλο.

Τις κληρώσεις τις μετατρέπεις εσύ σε εύκολες ή δύσκολες

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για την κλήρωση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και τη φιλοδοξία που υπάρχει για το Κύπελλο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας όλοι εκφράζουν μια ανησυχία. Πράγματι ήταν άτυχος ο Παναθηναϊκός που κληρώθηκε να παίξει την πρόκριση με τον Ατρόμητο και δη σε μονό παιχνίδι στο Περιστέρι. Θα μπορούσε να έχει μια πολύ ευκολότερη κλήρωση αν δούμε ποιες ομάδες ήταν υποψήφιες για να αντιμετωπίσει.

Παραθέτω μερικές εξ αυτών: Λευκίμμη, Άγιος Νικόλας, Τρίκαλα, Νίκη Βόλου, Κηφισιά, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλλιθέα, Αχέρνων Καναλακίου, Ηλιούπολη. Με οποιαδήποτε απ αυτές κι αν κληρωνόταν ο Παναθηναϊκός, θα ήταν ήδη στην επόμενη φάση. Σε ένα μονό ματς στο Περιστέρι δεν μπορείς να το ισχυριστείς αυτό. Απ’ αυτή την άποψη, λοιπόν, η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.957 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αλλά δεν χαμογέλασε και στον Ατρόμητο. Του γύρισε κι εκείνου την πλάτη που αντί για τη… Λευκίμμη, τον έστειλε να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο φαντάζομαι θα σκέφτονται και στο Περιστέρι, που πάντα έβλεπαν τον θεσμό του Κυπέλλου ως μια ευκαιρία μεγάλης διάκρισης. Από τον καιρό που είχαν παίξει δύο σερί τελικούς.

Ευκαιρία για διεκδίκηση τίτλου είναι όμως και για τον Παναθηναϊκό. Όσο οι πράσινοι δεν μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικοί όσον αφορά το πρωτάθλημα, τόσο θα πρέπει να… σκύβουν πάνω από τον δεύτερο τη τάξει θεσμό της χώρας και να τον βάζουν ως προτεραιότητα για διάκριση. Να ξεκινάει η σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου ως έναν από τους βασικότερους στόχους.

Κι αν μια ομάδα θέλει να θεωρείται ως φαβορί γι’ αυτό, τότε μόνο φόβο δεν θα πρέπει να νιώθει πηγαίνοντας να παίξει στο Περιστέρι. Έτσι κι αλλιώς και όσο η διοργάνωση θα προχωρά, για να φτάσεις έως το τέλος θα πρέπει να προκριθείς απέναντι στους καλύτερους της χώρας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Τις κληρώσεις τις μετατρέπεις εσύ σε εύκολες ή δύσκολες, ιδιαίτερα τέτοιου είδους κληρώσεις και όχι μια κλήρωσε επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ για παράδειγμα. Ο Παναθηναϊκός έχει μετατρέψει εύκολες θεωρητικά κληρώσεις, όπως με τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε δύσκολες τα προηγούμενα χρόνια. Κι έχει αποκλειστεί σε κρίσιμες φάσεις της διοργάνωσης. Αν η φιλοδοξία του είναι να φτάσει ψηλά, πρέπει να πάει στο Περιστέρι, να αποδείξει πως είναι καλύτερος και να… καθαρίσει την πρόκριση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...