ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφασίζουν για Μακέντα

Εν αναμονή της απόφασης για την αποθεραπεία του Φεντερίκο Μακέντα.

Αποφασίζουν για Μακέντα

Εν αναμονή της απόφασης για την αποθεραπεία του Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός φορ, όπως έγινε γνωστό, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο, γεγονός που δεν του απαγορεύει να παίζει, αλλά δεν έχει και τη δυνατότητα να δίνει το 100%. Ολο αυτό επηρεάζει τον ίδιο και φυσικά την ομάδα.

Οι επιλογές είναι η επέμβαση που θα τον αφήσει δυο μήνες εκτός και η συντηρητική αποκατάσταση με ενέσεις. Αρχικά, ο Ιταλός φαίνεται να προσπαθεί να αποφύγει το χειρουργείο, γι αυτό και μέχρι τώρα δεν είχε οδηγηθεί σε μια τέτοια απόφαση. Οριστικά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.823 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις επόμενες ημέρες τα πάντα θα κριθούν και θα γίνει γνωστό τι μέλλει γενέσθαι για ένα θέμα το οποίο προβληματίζει τόσο τον ίδιο τον παίκτη, όσο και τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...