ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Μαρτσάκης: «Περιμένουμε όλο τον κόσμο να έρθει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για να νιώσουμε τη μαγεία»!

Ο Χρήστος Μαρτσάκης θα είναι και φέτος στην παρέα του Panathinaikos24.gr, όπου θα μεταφέρει στους φίλους του Παναθηναϊκού, τις σκέψεις και τη δραστηριότητα από τα τμήματα ΑμεΑ του «τριφυλλιού».

Blog – Μαρτσάκης: «Περιμένουμε όλο τον κόσμο να έρθει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για να νιώσουμε τη μαγεία»!

Γεια χαρά σε όλες και όλους! Θα τα λέμε από εδώ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν για τα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου. Καταρχάς θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και την τιμή που μου έκανε χρίζοντας με Γενικό Αρχηγό των τμημάτων ΑμεΑ εξαιρουμένου του τμήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο του οποίου είμαι αθλητής.

Θεωρώ ότι η δουλειά που γίνεται στα αγωνιστικά τμήματα ΑμεΑ είναι εξαιρετική, ενώ ο αθλητισμός ΑμεΑ συνεχώς αναπτύσσεται. Καταφέραμε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχουμε αγωνιστική παρουσία σχεδόν σε όλα τα σπορ με μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

Αρκετές διοργανώσεις ακυρώθηκαν λόγω Covid-19 τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Εντούτοις, καταφέραμε να πανηγυρίσαμε πρωταθλήματα, μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, πανελλήνια μετάλλια, εξαιρετικές εμφανίσεις και πολλές συμμετοχές.

Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα των αθλημάτων είναι σε εξέλιξη και ο Παναθηναϊκός φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του μαζί με τον κόσμο του στα γήπεδα.

Ο Σύλλογος έχει διαμορφώσει αθλητικές εγκαταστάσεις πλήρως προσβάσιμες σε ΑΜΕΑ που καλύπτουν σχεδόν όλα τα αθλήματα στη Λεωφόρο και άλλους χώρους, ενώ γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθούν τμήματα στο ευρύτερο δυνατό φάσμα αθλημάτων για όλες τις κατηγορίες αναπηρίας. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ που θα αγωνιστώ φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο πήχης για την ομάδα έχει μπει πολύ ψηλά για το φετινό πρωτάθλημα.

Αρχής γενομένης από το επόμενο blog θα κάνω μια συνοπτική παρουσίαση των τμημάτων.

Σας περιμένουμε όλες και όλους στην αγκαλιά του Παναθηναϊκού ΑμεΑ να νιώσουμε τη μαγεία από κοντά…! Τα ξαναλέμε σύντομα, Χρήστος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ