ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προβλήματα για Σαντ Ρος και Μποχωρίδη

Με προβλήματα τραυματισμών θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός από τη Μαδρίτη. Μποχωρίδης και Σαντ Ρος θα εξεταστούν στην Αθήνα για το μέγεθος του τραυματισμού τους στο μηρό.

Παναθηναϊκός: Προβλήματα για Σαντ Ρος και Μποχωρίδη

Με δύο παίκτες να βγάζουν τραυματισμό, ολοκλήρωσε την αγωνιστική του υποχρέωση στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα οι Χάουαρντ Σαντ Ρος και Λευτέρης Μποχωρίδης αποκόμισαν ενοχλήσεις στο μηρό και το μέγεθος του τραυματισμού τους, θα εξεταστεί κατά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα από την ισπανική πρωτεύουσα.

Από το ιατρικό τιμ δεν βγαίνει κάποια ανησυχία για τους δύο αθλητές του Παναθηναϊκού, ωστόσο όλα θα κριθούν το Σάββατο (16/10), όταν και θα επιστρέψει η ομάδα στη βάση της.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.105 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...