ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Πληγή το πρώτο δεκάλεπτο – Αδύνατο να πετύχεις κάτι όταν κυνηγάς συνέχεια»

Πως σχολίασε ο Γιώργος Παπαγιάννης την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Παπαγιάννης: «Πληγή το πρώτο δεκάλεπτο - Αδύνατο να πετύχεις κάτι όταν κυνηγάς συνέχεια»

Ο Έλληνας σέντερ, τόνισε το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρώτο δεκάλεπτο, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και επεσήμανε, πως αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο, κάθε φορά που αντιμετωπίζει τον Ταβάρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης:

«Πληγωθήκαμε πολύ στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν η Ρεάλ πήρε μεγάλη διαφορά κι εμείς αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε συνεχώς. Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε, θέλαμε να κάνουμε την ύστατη προσπάθεια στην τέταρτη περίοδο, αλλά και πάλι η αντίπαλός μας ξέφυγε στο σκορ».

Για την καταλυτική παρουσία του Ταβάρες: «Ο Ταβάρες είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για τη Ρεάλ, βοηθάει πάρα πολύ στην άμυνα και την επίθεση, στη δημιουργία σωστών αποστάσεων. Σίγουρα είναι μια πρόκληση για μένα κάθε φορά που τον αντιμετωπίζω, όπως και για κάθε ψηλό στην Ευρωλίγκα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.