ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ΟΥΚ Βόλου

Στη «μάχη» της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπαίνει απόψε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, καθώς το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει στο Βόλο τον ΟΥΚ (18:00).

Παναθηναϊκός: Να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ΟΥΚ Βόλου

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους από τη 2η αγωνιστική όπου και επικράτησαν του ΝΟ Χίου, ωστόσο στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής κόντρα στον Υδραϊκό που έγινε μεσοβδόμαδα γνώρισαν την ήττα.

Έτσι το σύνολο του Μιχάλη Λαζαρίδη στο σημερινό παιχνίδι, στοχεύει σε μία καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί με νίκη και θα επαναφέρει το σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών.

Οι Μιχάλης Μπιράκης και Γρηγόρης Σπανούδης θα είναι η διαιτητική δυάδα που θα διευθύνει την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.