ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Ντε Ντρις: «Περιμένω ο κόσμος να δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα – Έτσι θα κερδίσουμε την Κηφισιά»

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις γράφει στο Panathinaikos24.gr για την πρώτη εμπειρία του στην Ελλάδα, αποθεώνει τον Άξελ Γιάκομπσεν ενώ στέκεται και στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Blog - Ντε Ντρις: «Περιμένω ο κόσμος να δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα - Έτσι θα κερδίσουμε την Κηφισιά»

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις γράφει στο Panathinaikos24.gr για την πρώτη εμπειρία του στην Ελλάδα, αποθεώνει τον Άξελ Γιάκομπσεν, ενώ στέκεται και στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

«Καλημέρα σας. Είμαι ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις και θα τα λέμε από αυτή την Παναθηναϊκή γωνία κάθε εβδομάδα.

Είμαι ένα μήνα εδώ και όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα. Η προετοιμασία της ομάδας πάει πολύ καλά και είμαστε σε πολύ καλύτερη φάση απ’ ότι ήμασταν τις πρώτες μέρες. Εγώ έχω προσαρμοστεί πλέον και σιγά σιγά «βρίσκομαι» και με τους συμπαίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο.

Με τον Άξελ έχουμε αρχίσει και αποκτάμε χημεία. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και το γνωρίζω αυτό. Το υψηλό επίπεδο του κάνει… εύκολο το να συνεργαστούμε πολύ γρήγορα και καλά.

Γενικότερα η ομάδα συνδυάζει την εμπειρία με τον ενθουσιασμό των νέων παιδιών που βρίσκονται στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι… ταιριάζουμε και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτή τη χρονική στιγμή θεωρώ ότι το πιο δυνατό μας σημείο σαν ομάδα είναι η επίθεση μας και τα σέρβις μας. Αυτά τα δυο μπορεί να κάνουν τη διαφορά στα παιχνίδια μας. Ταυτόχρονα, αν καταφέρουμε να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και τα άλλα κομμάτια του παιχνιδιού, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτή τη χρονιά.

Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια προετοιμασίας. Σε αυτό που ήθελα να σταθώ ήταν στο παιχνίδι που παίξαμε προς τιμή του Σωτήρη Πανταλέοντα στην ιστορική έδρα της ομάδας. Ο Πανταλέων είναι μια ιστορική μορφή για τον σύλλογο. Παράλληλα, ήταν και εκπληκτικός ο κόσμος της ομάδας, που τον θέλουμε δίπλα μας σε κάθε ματς.

Το προηγούμενη Σαββατοκύριακο παίξαμε σε ένα τουρνουά στην Κρήτη. Τη δεύτερη μέρα του τουρνουά αγωνιστήκαμε ενάντια στον Φοίνικα Σύρου, ματς που ήταν ένα πολύ καλό τεστ ενόψει της έναρξης των επισήμων υποχρεώσεων της ομάδας.

Την Κυριακή παίζουμε το πρώτο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα κόντρα στην Κηφισιά. Είναι ένα δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την πρώτη κιόλας φάση. Μπορώ να σου πω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένω οι φίλαθλοι μας να έρθουν στο γήπεδο και να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα.

Θα τα ξαναπούμε, Μπραμ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ