ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δράση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού (Pic)

Ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό θα αγωνιστεί με το «Pink Ribbon» σήμα κατατεθέν της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.

Παναθηναϊκός: Δράση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού (Pic)

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media της ομάδας, στο παιχνίδι με τον Ιωνικό θα φορέσουν φανέλες με την κορδελίτσα «Pink Ribbon». Μάλιστα οι εμφανίσεις από την αναμέτρηση θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στο «Άλμα Ζωής».

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ιωνικό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα φορέσουν φανέλες με το pink ribbon, σήμα κατατεθέν της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού. Στη συνέχεια οι φανέλες θα δημοπρατηθούν στο σάιτ «matchwornshirt.com» και τα έσοδα θα διατεθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”».

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.