ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Χατζηνικολάου: «Πάμε με σοβαρότητα και πλάνο για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα»

Η Όλγα Χατζηνικολάου μέσα από το προσωπικό της blog στο Panathinaikos24.gr, γράφει για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Blog - Χατζηνικολάου: «Πάμε με σοβαρότητα και πλάνο για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα»

Η Όλγα Χατζηνικολάου γράφει για την εκκίνηση του πρωταθλήματος, την αναμέτρηση με την Ελευθερία Μοσχάτου και τονίζει πως με σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο, ο Παναθηναϊκός θα πάει για το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα της σεζόν.

«Αύριο θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι του φετινού πρωτάθληματος με αντίπαλο την Ελευθερία Μοσχάτου.

Η ομάδα μας προερχεται από ένα δυνατό ευρωπαϊκό παιχνίδι η κούραση από το οποίο δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα παλέψουμε για 40 λεπτά όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Άλλωστε, τα δύο παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα ειναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε φέτος!

Η Ελευθερία είναι καλή ομάδα, έχει τέσσερις ξένες και αρκετές παίχτριες με καλό περιφερειακό σουτ.

Εμείς πρέπει να είμαστε πιστές στο αγωνιστικό πλάνο μας, να μη χαλαρώσουμε ούτε ένα λεπτό και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι κρύβει κινδύνους, αλλά είναι στο χέρι μας να πάρουμε το «διπλό» με ωραίο μπάσκετ που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση εν όψει του δύσκολου ευρωπαϊκου αγώνα που ακολουθεί την Πέμπτη.

Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα.

Με σοβαρότητα, διάθεση και καθαρό μυαλό πάμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα ξαναλέμε σύντομα… Όλγα»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ