ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το κοντέρ γράφει…1624!

Το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού συνεχίζει να χαρίζει κούπες στον Σύλλογο και σήμερα σήκωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ομαδικό στο πιστόλι στάνταρντ.

Το κοντέρ γράφει…1624!

Το «τριφύλλι» κατάφερε και κράτησε ψηλά τη σημαία στη Μαλακάσα και κατέκτησε τον 1624ο τίτλο στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Αυτός ήταν ο 163ος τίτλος που έφερε η σκοποβολή στο δημιούργημα του Γιώργου Καλαφάτη και αποτελεί μια σταθερή …δεξαμενή τίτλων για τον Παναθηναϊκό.

Η σκοποβολή είναι το 4ο τμήμα σε πλήθος επίσημων τίτλων στον Σύλλογο μετά τον στίβο, την ποδηλασία και το ποδόσφαιρο, αποτελώντας πάντα μια ισχυρή σταθερά.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «λεβέντες με καρδιά» που έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου ήταν οι Γιάννης Καμπούρης, Δημήτρης Κατσίρης και Άρης Σαλταγιάννης ενώ ο Γιάννης Καμπούρης ήταν πρώτος και στο ομαδικό.

Ήταν η 4η φορά που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο ομαδικό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πιστολιού στάνταρ έπειτα από το 1982, το 1985 και το 2017.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...