ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βγάζει γούστα η Πανάθα!

Ο Παναθηναϊκός για άλλο ένα ματς στη Λεωφόρο έβγαλε... γούστα και έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Καρλίτος (χατ-τρικ) επικράτησε με 4-1 του Ιωνικού στην... καυτή Λεωφόρο. Άνοιξε λογαριασμό ο Παλάσιος.

Βγάζει γούστα η Πανάθα!

Πω πω μια Πανάθα! Ο Παναθηναϊκός για άλλο ένα ματς στη Λεωφόρο πέτυχε τέσσερα γκολ, με τον Καρλίτος να πετυχαίνει χατ τρικ και να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα. Το τριφύλλι μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα στον αγώνα.

Όλή η ομάδα έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός επιθετικά ήταν εκπλητικός.

Το ματς

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα του ματς, με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει ένα μικρό «τρικ» στην ενδεκάδα, τοποθετώντας τον Παλάσιος στην κορυφή της επίθεσης και τον Καρλίτος σε πιο ελεύθερο ρόλο λίγο πιο πίσω του.

Ο Αργεντινός άσος έβγαινε από δεξιά και έκανε συνεργασίες με τον σεληνιασμένο Χατζηγιοβάνη, ενώ ο Ισπανός πήγαινε κυρίως από αριστερά δίπλα στον Βιτάλ και τον Χουάνκαρ που ανέβαινε από τη συγκεκριμένη πλευρά.

Το γεγονός αυτό προκαλούσε κατά κύματα ρήγματα και από τις δύο πλευρές της άμυνας του Ιωνικού, με τους «πράσινους» να δημιουργούν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και να φτάνουν στην ανάπαυλα των ημιχρόνων με το… φτωχό 2-1.

Φτωχό διότι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Σάντσες (12’) μάλλον από το… πουθενά, στην πρώτη τους επίσκεψη στην άμυνα του Παναθηναϊκού, το πρώτο γκολ του εκπληκτικού Καρλίτος (7’) που πέταγε φωτιές.

Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα μετά από έξοχη κάθετη πάσα του Αλεξανδρόπουλου στο 38’ (2-1) και έδωσε εκ νέου και απόλυτα δίκαια το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Εναν Παναθηναϊκό απολαυστικό για μεγάλο διάστημα, που είχε ξεκάθαρα τη σφραγίδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και εκτός των δύο γκολ απώλεσε τουλάχιστον τρεις κραυγαλέες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα (16’, 17’ Χατζηγιοβάνης, 21’ Βιτάλ) στο πρώτο μισό του ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» συνέχισαν να είναι καταιγιστικοί και μέσα σε τρία λεπτά πέτυχαν ακόμα δύο γκολ, ένα με τον Καρλίτος στο 53’ (3-1) και άλλο ένα με τον Παλάσιος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 56’ (4-1).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-2-3-1): Μπρινιόλι, Φ. Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (86’ Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης (81’ Μπουζούκης), Καρλίτος (70’ Ιωαννίδης), Βιτάλ (82’ Αϊτόρ), Παλάσιος (70’ Βιγιαφάνιες).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός / 4-2-3-1): Χουτεσιώτης – Κωνσταντινίδης, Βαφέας, Σ. Σάνστες, Βαλεριάνος (69’ Τσιριγώτης), Ρομαό, Κάνιας, Ματσούκας (69’ Γκοτσουλιάς), Αοσμαν (86’ Μύγας), Καμπράλ (69’ Μπάσα), Τουράμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.