ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παλάσιος: «Να φτάσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό» (vid)

Οι δηλώσεις του Σεμπάστιαν Παλάσιος μετά τη νίκη επί του Ιωνικού.

Παλάσιος: «Να φτάσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό» (vid)

Οι δηλώσεις του Σεμπάστιαν Παλάσιος μετά τη νίκη επί του Ιωνικού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παλάσιος στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Εδώ και πέντε μήνες δεν είχα σκοράρει, ο Καρλίτος μου άφησε το πέναλτι, ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα γκολ. Είναι αλήθεια ότι προσπαθούμε και παίζουμε κάθε φορά και καλύτερα. Χρειάζεται να παίζουμε έτσι όμως και εκτός έδρας.

Ήμουν ο τελευταίος που ήρθε. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, όμως σιγά σιγά γνώρισα τα πάντα, ήρθε και η οικογένειά μου και βοήθησαν, το μόνο που χρειάζομαι πλέον είναι η καλή προπόνηση για να ανταποκριθώ. Μόνο στην Ιντεπεντιέτε έχω παίξει στην επίθεση, αλλά μου αρέσει πολύ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.667 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό και στο κύπελλο. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.